E Enjte 22 Shkurt 2018
English
Shqip
Ndodheni këtu: First Page » Organizata Jonë » Misioni Yne »
Fondacioni Tabita - Organizata Jonë

Fondacioni Tabita - Organizata Jonë

Fondacioni Tabita është një organizatë lokale jo-fitimprurëse e cila është themeluar në dhjetor të Vitit 2003, me qëllim...
Lexoni më shumë
...kthehuni mbrapa
Misioni ynë - Doktrina Bazë - Motoja Jonë

Misioni ynë - Doktrina Bazë - Motoja Jonë

Përmirësojmë jetën social ekonomike të njerëzve në nevojë nëpërmjet ofrimit të programeve edukuese, rehabilituese, dhe zhvilluese drejt një të ardhme të sigurt.
Lexoni më shumë
...kthehuni mbrapa